Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al PNL. Antonescu: „Este o variantă și pentru Președinția României”

Publicat

Prim-vicepreședintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a anunțat miercuri în deschiderea Delegației Permanente că va candida la președinția PNL. Congresul va avea loc pe 28 – 29 iunie. Ludovic Orban a decis să se retragă din cursa pentru şefia PNL. Potrivit lui Crin Antonescu, Iohannis este o variantă de candidat al PNL și pentru Președinția României.

„Astăzi în deschiderea Delegaţiei Permanente am anunţat că voi candida la preşedinţia PNL. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie. Cred că reacţia colegilor din partid a fost una foarte bună. În concluzie, ne pregătim pentru Congres”, a spus Iohannis.

El a spus că a fost supărat de rezultatul la europarlamentare în Sibiu. „Eu cred că PNL va continua foarte bine, în final cred că vom şi câştiga”, a precizat Iohannis.

Crin Antonescu a declarat, marţi seară, că Iohannis este o variantă de candidat la Președinție.

„Sunt pregătit să susțin pe orice are șanse mari la președinția României. Klaus Iohannis este o variantă, dar este o variantă pe care trebuie să o analizăm serios. S-a mințit destul cu sondajele, cu acești infractori ai sondajelor. Încrederea nu este totul. Acolo trebuie un om care să convingă, să se bată, să aibă mai multe șanse mediatice, care să nu aibă un handicap. Klaus Iohannis e cel mai puțin cunoscut, nu știu dacă vrea, declarațiile sale arată o puternică reținere”, a declarat Crin Antonescu, la „Jocuri de Putere”.

Reamintim că, iniţial, şi Ludovic Orban îşi anunţase intenţia de a candida la şefia partidului, însă a renunţat în favoarea lui Iohannis.

Sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. fulg de nea

    miercuri, 28.05.2014 at 23:46

    Nu pricep și pace. Dacă îți asumi un eșec și demisionezi, cum poți sa candidezi la o funcție mai înaltă? Și Johannis se pare ca este tot un ***** ca și Antonescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax