|

La 95 de ani, a dat fuga la vot. Nea Vasile din Ohaba: „Numa` cine nu poate nu merge. Și pe mine mă cam dor genunchii”

Nea vasile din OhabaLa cei 95 de ani (pe care îi împlinește mâine), nea Vasile Muntean din Ohaba a venit la vot. Deși sprinten, drumul de la biserică până la secția de votare l-a obosit puțin și s-a așezat la o poveste cu o vecină, Elisabeta Dragomir, și ea în vârstă de peste 80 de ani, mamă a zece copii. Pentru ei, votul este nu doar o obligație, ci și un drept și nu-și imaginează cum să nu te duci la vot: ”numa` cine nu poate, nu mere”. 

”Pe ziua de 12 decembrie, am 95 de ani. Da, mergem, mergem și la vot. Acuma, știi cine nu se duc? Ăia care cred că nu pot, restul toată lumea merge, așa cred”, spune nea Vasile.

”Ne-am făcut datoria întotdeauna și și acum ne-o facem. Da` ăștia, conducătorii, să facă bine să țină și cu amărâții de țărani care au lucrat la CAP 30 de ani și au 470 de lei. Îi bine?”, îl completează Elisabeta Dragomir.

Vasile Muntean a fost prizonier la ruși timp de patru ani și a fost martor la toate evenimentele politice ultimilor 80 de ani. Așa că nu dorește să rateze nici aceste alegeri. La peste 60 de ani de atunci, experiența lagărului sovietic rămâne la fel de vie în mintea sa.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=537572avatar Publicat de pe 11 decembrie 2016 şi actualizat pe 11 decembrie 2016.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE FOTO - VIDEO, POLITICA, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI