Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La 95 de ani, a dat fuga la vot. Nea Vasile din Ohaba: „Numa` cine nu poate nu merge. Și pe mine mă cam dor genunchii”

Publicat

Nea vasile din OhabaLa cei 95 de ani (pe care îi împlinește mâine), nea Vasile Muntean din Ohaba a venit la vot. Deși sprinten, drumul de la biserică până la secția de votare l-a obosit puțin și s-a așezat la o poveste cu o vecină, Elisabeta Dragomir, și ea în vârstă de peste 80 de ani, mamă a zece copii. Pentru ei, votul este nu doar o obligație, ci și un drept și nu-și imaginează cum să nu te duci la vot: ”numa` cine nu poate, nu mere”. 

”Pe ziua de 12 decembrie, am 95 de ani. Da, mergem, mergem și la vot. Acuma, știi cine nu se duc? Ăia care cred că nu pot, restul toată lumea merge, așa cred”, spune nea Vasile.

”Ne-am făcut datoria întotdeauna și și acum ne-o facem. Da` ăștia, conducătorii, să facă bine să țină și cu amărâții de țărani care au lucrat la CAP 30 de ani și au 470 de lei. Îi bine?”, îl completează Elisabeta Dragomir.

YouTube video

Vasile Muntean a fost prizonier la ruși timp de patru ani și a fost martor la toate evenimentele politice ultimilor 80 de ani. Așa că nu dorește să rateze nici aceste alegeri. La peste 60 de ani de atunci, experiența lagărului sovietic rămâne la fel de vie în mintea sa.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax