Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La furat în toiul nopţii. Trei tineri din Sălciua, printre care şi un minor cercetaţi pentru o cască de protecţie, o borsetă şi benzina din rezervorul unei motociclete

Publicat

Trei tineri din Sălciua, printre care şi un minor sunt cercetaţi de poliţişti pentru că în noaptea de sâmbătă spre duminică au furat de pe o motocicletă parcată în curtea unei societăţi comerciale din localitate, cască de protecţie, o borsetă, benzina din rezervor dar şi alte bunuri.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Sălciua au fost sesizaţi, duminică, cu privire la comiterea, de către autori necunoscuţi, în noaptea de 26/27 iulie, a unei infracţiuni de furt.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că hoţii au furat de pe o motocicletă ce se afla parcată în curtea unei asociaţii din comuna Sălciua mai multe bunuri. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Sălciua, i-au identificat, luni ape V.L.C., de 20 de ani, V.A.N, de 18 ani şi a unui minor de 17 ani, toţi din comuna Sălciua.

Bunurile sustrase de cei trei tineri au fost recuperate şi predate persoanei vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax