Connect with us
Publicitate

POLITICA

La începutul lunii martie, Organizaţia de Femei PMP Alba va discuta cu reprezentante din diferite domenii de activitate despre rolul lor în societate

Publicat

Preşedinta organizaţiei de femei PMP Alba, Angela Moldovan a anunţat că în data de 2 martie va fi organizată o acţiune interactivă pentru femeile din judeţ. Astfel că reprezentante din domeniul bancar, sanitar, al învăţământului, mici întreprinzătoare, dar şi şomere şi casnice vor putea participa la o discuţie despre problemele cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi.

Modul în care sunt tratate la locul de muncă, violenţa domestică în familie şi rolul femeii în societate sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi dezbătute. Angela Moldovan a precizat că fiecare participantă îşi poate astfel exprima punctul de vedere cu privire la societatea în care trăim.

Până în prezent, în cadrul organizaţiei de femei PMP Alba au intrat peste 100 de reprezentante despre care Angela Moldovan susţine că până acum nu au făcut politică.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax