Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea vaccinării, în dezbateri la Comisia pentru sănătate publică din Senat. Ce prevede actul normativ

Publicat

vaccin bebelusi Proiectul de lege privind vaccinarea, iniţiat de Guvern, este dezbătut, marţi, de Comisia pentru sănătate publică a Senatului.

Actul normativ prevede că statul român finanţează şi organizează activitatea de vaccinare şi asigură vaccinuri eficace şi sigure, autorizate în mod corespunzător, conform legii.

De asemenea, instituie obligaţia vaccinării copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul Naţional de Vaccinare, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii sau unor grupuri de populaţie. Actul normativ ar urma să intre în vigoare la 1 ianuarie 2018.

Senatul este prima Cameră sesizată cu acest proiect de lege.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie, deși senatorul liberal Marius Nicoară a propus un amendament la legea vaccinării care permite cetățenilor să refuze vaccinarea profilactică sistematică, din motive care țin de libertate de gândire sau religioasă.

surse: agerpres.ro, stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. popescu

    luni, 09.10.2017 at 10:34

    Ministrul Sanatatii a plagiat teza de doctorat, adica a furat. Cum sa ai incredere in oamenii care fura si mint ? Si mai ales intr-o problema atat de importanta ca vaccinarea. Zero incredere in autoritati si medicii care manipuleaza si mint spunand numai anumite aspecte pozitive despre vaccinare….
    Se prezinta preponderent doar parerile pro. Propanganda comunista a fost activata pe toate fronturile.
    Vaccinurile urmeaza sa fie cumparate din banii publici si stim cum si cu cine cheltuie statul roman banii….Oricum, statului roman si autoritatilor nu le pasa absolut deloc de romani. Vedem jaful si distrugerea produse dupa ’89, care continua si va continua, atat timp cat Romania va fi condusa de oameni corupti si aserviti banilor…..

    Dupa ce aproba legea, ne trezim ca introduc f. multe vaccinuri de „grija” populatiei; si mai obliga si adultii sa se vaccineze….Asta este un comunism mascat sub pretextul luptei impotriva unor „epidemii” (de multe ori inventate de cei care vor sa faca bani pe seama romanilor).
    In alte state, dupa ce au introdus legea vaccinarii, a crescut fff mult nr. vaccinuri. Ex. Franta – de la 3 la 11. Asa vor sa faca si la noi – bani pe seama cetatenilor pe care autoritatile ii lasa sa moara prin spitale si de care nu le pasa nici cat negru sub unghie…
    Romani, treziti-va! Nu va lasati mintiti de autoritati, medici si altii care au interese sa promoveze legea vaccinarii!
    Cititi prospectele la vaccinuri (care pot produce si moartea) si nu va lasati intimidati de presiunile medicilor si autoritatulor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax