Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn, ciuperci și alte bunuri, confiscate de polițiștii din Sebeș și Aiud, în urma unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor

Publicat

Polițiștii din Aiud și Sebeș au acționat, joi, pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și a faptelor de natură contravențională. Oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de peste 14.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de peste 5.900 lei.

În data de 21 august, poliţiştii din Aiud şi cei ai Secţie de Poliţie Rurală nr. 3 Aiud au derulat o acțiune pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a faptelor de natură contravenţională. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.320 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 5.900 lei.

Totodată, cu ocazia verificării efectuate la o societate comercială ce are ca obiect de activitate prelucrarea de material lemnos, poliţiştii Postului de Poliţie Miraslău au confiscat cantitatea de 18 metri cubi buştean de esenţă răşinoasă, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Tot joi, poliţiştii din Sebeş şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Sebeş, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului şi pe DN 67 C, pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar şi pentru depistarea persoanelor care efectuează acte ilicite de comerţ.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.050 lei, din care 13 pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, 23 la Legea 12 din 1990 privind comerțul şi 8 la Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, poliţiştii au confiscat 535 kilograme de ciuperci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax