Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liber la pompă: Prima benzinărie complet automatizată din Alba va fi deschisă în parcarea magazinului „Dedeman”

Publicat

Albaiulienii vor avea acces în curând la prima benzinărie automată din municipiu. Aceasta va fi construită în parcarea noului magazin „Dedeman”, ce va fi inaugurat în toamnă şi aparţine companiei „Bioromoil Automatic Stations”.

Consilierii locali au aprobat recent Planul Urbanistic de Detaliu pentru amenajarea unei staţii automate de distribuţie carburant pe platforma de parcare a magazinului „Dedeman”, aflat în construcţie în Alba Iulia, în cartierul Ampoi, în zona fostei fabrici „Albalact”. Staţia de carburanţi va funcţiona fără personal, iar şoferii vor plăti carburantul la un automat, ce va elibera bon fiscal şi rest. Acesta va fi prima benzinărie complet automatizată din judeţul nostru.

Pentru construirea noii benzinării se va renunţa la 8 parcaje din cele 295 prevăzute în proiect, iar suprafaţa de teren de 19,5 metri pătraţi va fi închiriată firmei „Bioromoil”. Compania a mai inaugurat astfel de staţii de carburanţi automate în apropierea mai multor centre comerciale din ţară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RCA ALBA IULIA

    vineri, 02.09.2011 at 07:56

    in sfarsit avem si noi asa ceva. sa speram ca daca nu mai exista cheltuielile cu personal, sa fie preturi mai mici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax