|

Liberalii din Alba au delegaţia cea mai numeroasă la Consiliul Naţional de coordonare a partidului, de la Bucureşti

candidati pnl, pnlPNL Alba va participa sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului, cu delegaţia cea mai numeroasă din ţară, respectiv 33 de reprezentanţi şi şapte membri de drept. La Bucureşti, se va stabili data congresului pentru alegerile interne, respectiv comisiile pentru această procedură.

Numărul delegaţilor pentru fiecare organizaţie judeţeană PNL din ţară a fost stabilit pe baza rezultatelor de la alegerile locale şi parlamentare.

Astfel, Alba este pe primul loc, cu cei mai mulţi reprezentanţi la CN, urmat de Arad (29), Sibiu (28), Călăraşi şi Suceava (câte 27), Bihor şi Ilfov (câte 26) şi Cluj (24), potrivit secretarului general PNL Alba, Marius Haţegan.

Cei 33 de delegaţi PNL Alba, primari şi preşedinţi de organizaţii locale, vor completa reprezentarea judeţului la Consiliul Naţional alături de cei şapte delegaţi de drept, şi anume preşedintele Mircea Hava, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel şi cei cinci parlamentari – senatorul Alexandru Pereş şi deputaţii Florin Roman, Corneliu Olar, Claudiu Răcuci şi Sorin Bumb.

Consiliul Naţional de Coordonare al partidului va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, la Parlament, pentru stabilirea calendarului privind alegerile interne. În aceeaşi zi, de la ora 10.00, Biroul Politic Naţional va lua unele decizii de modificare a statutului.

„Consiliul Naţional de Coordonare este forul instituţional al PNL care validează comisia de organizare a alegerilor, comisia de modificare a statutului, modificările la statut şi calendarul exact pentru încheierea alegerilor interne”, a declarat Raluca Turcan, luni, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. Potrivit acesteia, se preconizează încheierea alegerilor interne până la data de 17 iunie şi a alegerilor la nivelul judeţelor până pe 2 mai.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=550518avatar Publicat de pe 28 februarie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
  • sebes: plata fara munca
  • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
  • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
  • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI