Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

LICITAŢIE la Primăria Alba Iulia. Vor fi închiriate spaţii în Cetatea Alba Carolina pentru ecobiciclete şi tonete mobile. CONDIŢII

Publicat

biciclete electrice Primăria municipiului Alba Iulia organizează miercuri, 26 aprilie, licitaţie publică pentru închirierea a 8 tonete mobile tip bicicletă, ce vor fi folosite pentru comerţ ambulant sau punct de informare mobil şi vânzare suveniruri. La aceeaşi dată, se atribuie prin închiriere trei locaţii de 10 mp pentru staţii de închiriere ecobiciclete şi biciclete electrice, respectiv o suprafaţă de 20 mp – staţie microbuz electric.

Licitaţia are loc de la ora 12.00, la sediul Primăriei din Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr.7, bl. S1, sc. E (vizavi de BancPost), iar înscrierile se fac în perioada 24 aprilie – 25 aprilie, până la ora 15.00.

Vor fi închiriate, până în 31 octombrie, 6 tonete mobile tip bicicletă, prin deplasare dintr-un loc în altul, fără a staţiona pe domeniul public. Preţul minim este de 6 lei/mp/zi.

Destinaţia acestor tonete este comerţ ambulant produse de patiserie, pop-corn, şi îngheţată ,fiind exclusă comercializarea orcărui alt tip de produse.

De asemenea, mai sunt disponibile pentru închiriere două tonete mobile, prin deplasare dintr-un loc în altul, fără a staţiona pe domeniul public. Durata închirierii şi preţul de pornire al licitaţiei sunt aceleaşi ca în cazul celoralte şase tonete.

Destinaţia acestora este punct de informare mobil, respectiv punct vânzare suveniruri.

Totodată, se închiriază trei locaţii (locaţiile 1 şi 2 situate în Cetatea Alba Carolina în şanţurile fortificaţiei –Piaţa Visconti şi locaţia 3 situată în Piaţa Cetăţii, la limita estică a acesteia), cu suprafaţa de 10 mp, pentru activităţi de închiriere ecobiciclete şi biciclete electrice. Închirierea se face pe o perioadă de 4 ani, la preţul minim de 10 euro/ mp/ lună/ locaţie

Altă staţie pentru închiriat este în Piaţa Tricolorului, cu suprafaţă de 20 mp. Destinaţia este de activităţi de vizitare a Cetăţii Alba Carolina cu microbuz electric. Şi acest spaţiu va fi închiriat pe 4 ani, cu preţul de pornire de 10 euro / mp / lună.

Înscrierea la licitaţie se face la spaţiul Primăriei (Registratura Primăriei) situat în Alba Iulia str. Calea Moţilor, nr. 5A, camera 8, în perioada 24 aprilie – 25 aprilie 2017 până la ora 15.00.

În caz de neadjudecare sau amânare a sedinţei de licitaţie, aceasta se va repeta în data de 3 mai 2017,ora 12.00, iar înscrierea se face în perioada 27 aprilie -2 mai 2017, ora 15.00.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax