Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Licitație publică pentru spații din Șanțurile Cetății: Două terase noi ar putea fi amplasate pe traseul sudic

Publicat

Albaiulienii ar putea avea la dispoziție încă două terase în zona istorică a orașului, în această vară. Două spații din Șanțurile Cetății vor fi scoase la licitație de către primărie, în această lună. Caietul de sarcini, contractul de închiriere și câteva date informative au fost deja redactate și vor fi supuse la votul consilierilor locali în ședința extraordinară de vineri, 4 aprilie. Cele două spații sunt situate pe traseul sudic al Cetății, după restaurantul Gothic.

Consilierii locali din Alba Iulia supun la vot vineri un proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor terenuri situate pe traseul șanțurilor fortificației de tip „Vauban” din Alba Iulia în scopul amenajării de terase sezoniere în Amplasamentul cu indicativul M3ct2 în suprafață de 292,81 mp și Amplasamentul cu indicativul M3P4 în suprafață de 243,75 mp. Mai precis, este vorba despre amplasamentele încercuite cu roșu și marcate pe hartă la pozițiile 3 și 19.

„Deși prezența publicului pe aceste zone este destul de numeroasă, la acest moment oferta de servicii pe zona șanțurilor cetății este scăzută, pe unele zone neexistând niciun fel de terasă sezonieră sau vreo altă amenajare de acest tip care să permită vizitatorilor să-și permită vizitatorilor să-și petreacă în mod plăcut timpul liber în aceste zone. Vă propunem închirierea prin licitație publică numai pentru două locații deoarece în anii trecuți am constatat că nu există posibilitatea racordării la utilități a teraselor sezoniere din zona șanțurilor cetății, iar pentru ca activitatea teraselor să se desfășoare în bune consiții, acestea trebuie racordate la rețeaua de apă-canal și la rețeaua de alimentare cu energie electrică. Mai propunem Consiliului Local să aprobe caietul de sarcini al licitației și contractul cadru conform anexelor care fac parte integrantă din prezenta hotărâre”, se precizează în proiectul de hotărâre.

Prețul minim de pornire al licitației publice propus pentru închirierea spațiilor, în conformitate cu tarifele percepute în alte părți ale orașului, este de 0,5 lei/mp/zi. Potrivit caietului de sarcini, terenul se închiriază pe un an de la data semnării contractului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax