|

Lider PSD: Pregătim o nouă formulă de plată a impozitului. Sperăm ca și multinaționalele să-l plătească

impozitPreședintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi, într-o conferință de presă organizată la Giurgiu, că Guvernul pregătește o nouă formulă de plata a impozitului astfel încât toate firmele să plăteasca impozitul în România.

„Salariul minim știţi că a crescut și a deranjat destul de multe firme, pregătim o nouă formulă de plată a impozitului și sperăm ca multinaționalele, și asta deranjează, să plătească impozitul în România. Avem firme foarte mari și nu vreau să le dau numele care merg de opt ani în pierdere, de fapt exportând profitul. Avem cel mai mare retailer din România care a realizat pe anul trecut unu la sută profit, ceea ce e extrem de curios și în momentul în care deranjezi așa de mulți oameni ați văzut și cum reacționează piața. E bine că demonstrăm, că avem principii, că în România democrația funcționează, dar în același timp noi suntem obligați să guvernăm pentru întreg poporul român și așa cum vă spuneam și firme românești și firme străine și oricare altă firmă trebuie să respecte legea și să plăteasca impozitele în România”, a declarat senatorul PSD.

El a mai spus că principalul obiectiv al PSD este guvernarea, pentru a se duce la îndeplinire promisiunile făcute, fiind „extrem de multe măsuri de luat, de adoptat pe parte economică”.

„Până la urmă demonstrăm, facem, dar trebuie să și producă cineva să avem ce mânca”, a afirmat Bădălău.

sursa: hotnews.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=549018avatar Publicat de pe 17 februarie 2017
Publicat în ACTUALITATE, ECONOMIE.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ionel: Acum intrebarea este: care este sursa problemei? Pe undeva exista un angrenaj care nu functioneaza. Acel...
  • A.D.: Zambaretule …bancurile care se fac pe seama voatra nu sunt la intamplare . Eu sunt un om de rand de unde...
  • Nelu de la pescarie: Fratilor hai sa desfintam politia cred ca ar fi mai bine oricum tot nu face nimic am fi si noi...
  • ;-): A.D. Esti prost informat, polo nu are gps pe el, in rest ce sa zic, daca nu-ti convine muta te. Si tu din tare,...
  • Cato: Firma care a „plombat” groapa n-ar mai trebui să primească contracte. Altfel nu vor face altceva...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI