Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lider PSD: Pregătim o nouă formulă de plată a impozitului. Sperăm ca și multinaționalele să-l plătească

Publicat

impozit Președintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi, într-o conferință de presă organizată la Giurgiu, că Guvernul pregătește o nouă formulă de plata a impozitului astfel încât toate firmele să plăteasca impozitul în România.

„Salariul minim știţi că a crescut și a deranjat destul de multe firme, pregătim o nouă formulă de plată a impozitului și sperăm ca multinaționalele, și asta deranjează, să plătească impozitul în România. Avem firme foarte mari și nu vreau să le dau numele care merg de opt ani în pierdere, de fapt exportând profitul. Avem cel mai mare retailer din România care a realizat pe anul trecut unu la sută profit, ceea ce e extrem de curios și în momentul în care deranjezi așa de mulți oameni ați văzut și cum reacționează piața. E bine că demonstrăm, că avem principii, că în România democrația funcționează, dar în același timp noi suntem obligați să guvernăm pentru întreg poporul român și așa cum vă spuneam și firme românești și firme străine și oricare altă firmă trebuie să respecte legea și să plăteasca impozitele în România”, a declarat senatorul PSD.

El a mai spus că principalul obiectiv al PSD este guvernarea, pentru a se duce la îndeplinire promisiunile făcute, fiind „extrem de multe măsuri de luat, de adoptat pe parte economică”.

„Până la urmă demonstrăm, facem, dar trebuie să și producă cineva să avem ce mânca”, a afirmat Bădălău.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax