Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderii ALDE Alba, relaxați, până se liniștesc apele tulburi din PSD. Pregătiți să nu refuze nimic la împărțirea posturilor

Publicat

lazar alde alba În timp ce aliații din coaliția de guvernare, respectiv social-democrații din Alba, sunt zdruncinați de un scandal intern din cauza deciziei de excludere din partid a unor membri, reprezentanții ALDE Alba așteaptă relaxați ca apele să se liniștească pentru a începe discuțiile legate de împărțirea posturilor.

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, spune că a cerut la nivel central un post de subprefect pentru Alba, în condiția în care numirea va fi una politică. De asemenea, acesta a transmis că ALDE Alba nu va refuza nici postul de prefect, în cazul în care îi va reveni partidului.

„Am fost săptămâna aceasta la București, unde am avut o scurtă discuție cu conducerea partidului. (…) Am cerut dacă este posibil să primim pentru Alba funcția de subprefect, asta doar în condiții în care numirile vor fi numiri politice”, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Lazăr a transmis că nu a discutat despre postul de prefect sau subprefect cu conducerea PSD Alba, dar este „greu de crezut” că ALDE va primi funcția de prefect.

„Este greu de crezut că vom primi funcția de prefect, deoarece PSD-ul a obținut un rezultat cu mult mai bun decât noi. Ei (n.r. – PSD) neavând în județul Alba președinte sau vicepreședinți la Consiliul Județean, neavând primar sau viceprimari în municipiul Alba Iulia, ar fi mai îndreptățiți să primească ei postul de prefect. Dacă o să ne revină nouă, fiți siguri că nu o să-l refuzăm”, a precizat Lazăr.

Ioan Lazăr a menționat persoanele din ALDE Alba care ar putea fi „competente și îndreptățile” pentru funcția de subprefect, respectiv: Ovidiu Jidveian, Ionel Marincaș, Horațiu Josan, președinta organizației de femei ALDE Alba, Monica Popescu sau Gheorghe Bora.

Totodată, acesta a mai transmis că, în cadrul discuției de la București, a propus pentru funcția de director general adjunct la AFIR pe Nicolae Popa. „A fost o discuție scurtă dacă propunem pe cineva pentru o funcție de secretar de stat, sau șef de agenție. Am făcut o propunere, în persoana domnului Nicolae Popa, pentru funcția de director general adjunct la AFIR”, a transmis Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lucian

    vineri, 20.01.2017 at 22:26

    De ce sa nu refuze nimic? Din cauza rezultatului „bun” la alegeri??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax