Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crin Antonescu și Victor Ponta confirmă: Potor şi Atanasiu, candidaţi oficiali din partea USL pentru Primăria Alba Iulia şi CJ Alba

Publicat

Liderii USL la nivel naţional, Victor Ponta şi Crin Antonescu au anunţat la Bucureşti, în conferinţă de presă, numele candidaţilor din toată ţara pentru alegerile locale. Pe lista prezentată de aceştia figurează numele liberalilor Călin Potor şi Teodor Atanasiu, ca oficiali USL pentru funcţiile de la conducerea Primăriei Alba Iulia, respectiv Consiliului Judeţean Alba.

Numele candidaţilor au fost citite chiar de liderul PSD, Victor Ponta, în condiţiile în care, la Alba, reprezentanţii social-democraţi Ioan Dîrzu şi Ioan Florea nu s-au regăsit în nominalizări. Acesta a precizat că anunţul reprezintă un acord de principiu privind modalitatea în care USL va fi reprezentată la alegerile locale, pentru funcţiile aferente primăriilor reşedinţe de judeţ şi consiliilor judeţene.

Vezi aici cum stau în sondajul Alba24, Calin Potor și Teodor Atanasiu în raport cu principalii candidați ai PDL.

Ponta susţine că „putem să trecem peste orice probleme sau orgolii locale şi să încercăm să ne prezentăm ca Uniunea Social-Liberală unită de astăzi şi din punct de vedere juridic”, pentru a reprezenta „alternativa de care ţara are nevoie”.

Rămâne de văzut dacă reprezentanţii USL de la nivel local vor reuşi să depăşească „supărările, frustrările mai mult sau mai puţin legitime”, de care amintea liderul social-democrat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax