Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu îi cere demisia vicepreşedintelui CJ Alba, Florin Roman. Vezi ce-i răspunde liberalul

Publicat

YouTube video

Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu cere public demisia vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman. Potrivit liderului PSD Alba, acesta nu poate face „politică PDL, împotriva USL”, din funcţia pe care o ocupă. Dîrzu a anunțat că va face și o solicitare președintelui PNL, Crin Antonescu pentru demiterea din funcția de la CJ, ocupată de Florin Roman, care potrivit deputatului a fost obținută, în urma alegerilor, cu USL. Reacția social-democratului vine după ce Florin Roman a declarat că şeful CNADNR, Narcis Neaga, ar trebui să-şi prezinte demisia din funcţie.

„Este trompeta PDL-ul la nivel județean. A lipsit să mai fie alături de <Mulțumim, Anca Boagiu>, dar probabil că înălțimea l-a dezavanajat, că altfel era și el acolo. Demisie de onoare pentru el, asta ar tebui să fie de sărbători”, a declarat Ioan Dârzu. Deputatul PSD Alba speră ca Roman, „prin 2 ianuarie să își dea demisia și să nu mai vorbească împotriva USL-ului și a PSD-ului de pe această postură”.

YouTube video

Citește și  Vicepreşedintele CJ Alba cere demisia şefului CNADNR: În zona nodurilor rutiere de la Sebeş nu sunt puncte de deszăpezire. Oricând se pot produce accidente

Și prim vicepreședintele PSD Alba, Ioan Florea consideră că Florin Roman, „sub impulsul evenimentelor s-a pripit puțin. Iarna e imprevizibilă, se întâmplă să apară evenimente într-un timp foarte scurt”.

Reamintim că duminică dimineaţa, pe proaspăt inaugurata autostradă A1 Orăştie – Sibiu, la Cunţa a avut loc un carambolul în care au fost implicate peste 30 de maşini. În condiţiile în care cauza accidentului a fost poleiul de pe autostradă, sunt luate în vizor autorităţile responsabile pentru întreţinerea carosabilului.

În urma discuțiile pe care le -a avut cu directorul CNADNR, Narcis Neaga și ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, deputatul PSD Alba a primit următoarele informații: „ la ora 03.00-04.00 în dimineața când s-a întâmplat evenimentul, pe drum a fost dat cu sare și nisip. Vizibilitatea a fost de 150-250 de metri. La ora 06.00, domnul inginer Silviu Almășan anunța pe traseul Sebeș – Cunța, drum uscat, doar ceață. La ora 08.30, chiciură, instantaneu s-a făcut lunecuș. Înainte de ieșire la nodul Cunța există o porțiune de reducere de viteză de la 80 la 60 de km/h spre ieșire înspre drumul național. Cauza principală a fost o mașină de Vaslui care care văzut foarte târziu reducerea vitezei, s-a trezit în curbă, a frânat brusc și pe urmă a început dansul pe autostradă”.

În replică la declaraţia lui Dîrzu, Florin Roman a precizat că social-democratul „face scandal ca să acopere incompetenţii de partid”.

„Tovarăşul deputat Dîrzu este o persoană care nu a gestionat nimic în administraţie, habar nu are cine şi ce răspundere are la autostrăzi, nu înţelege decât chestiuni de genul <acela e omul meu, acolo e omul de la PSD>. Trezit brusc din somnul dulce din Parlament, Dîrzu face scandal ca să acopere incompetenţii de partid şi care produc dezastre de genul carambolului de la Cunţa şi nu de pe Sebeş-Turda, cum a înţeles socialistul Dîrzu”, a declarat Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    luni, 23.12.2013 at 14:43

    Multumim lui Dîrzu pentru noua functie ocupata de purtator de cuvânt al Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiții Străine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax