Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liga Studenților de la Universitatea „1 Decembrie 1918” a votat din nou. Alegeri pentru funcţia de vicepreşedinte

Publicat

Membrii Ligii Studenților de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au votat din nou, miercuri. De data aceasta, miza a fost postul de vicepreședinte, pentru care s-au înscris doi candidați.

Este vorba de Mircea Simoc, aflat în anul I de studii la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport și candidatul învins pe ”nedrept”, Fică Dabu, student în anul II. Aceste alegeri au fost organizate deoarece vicepreședintele ales, Bogdan Lazăr, a demisionat în urma instalării sale în funcție.

A câştigat, la diferenţă de câteva voturi, favoritul la preluarea funcției de vicepreședinte, Mircea Simoc. El va rămâne în funcție, deoarece de această dată ambii candidați îndeplinesc criteriile de eligibilitate prevăzute de statut. Mircea Simoc nu a fost prezent la desfăşurarea şi comunicarea rezultatelor acestor alegeri, fiind internat în spital la Deva, din cauza unor probleme la picior. El şi-a desemnat un reprezentant pentru a susţine discursul de prezentare a candidaturii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax