Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LISTA candidaţilor pentru posturile de ŞEF SECŢIE la Spitalul Judeţean Alba. Concurs în 17 decembrie şi pentru asistenţii şefi

Publicat

spital alba

spitalul judetean abi Spitalul Judeţean Alba a publicat lista cu candidaţii admişi sau respinşi pentru concursul din 3 decembrie organizat în vederea ocupării funcţiilor de şef secţii. Din datele prezentate de unitatea medicală, cei care ocupă deja aceste funcţii la mai multe secţii s-au înscris la concurs şi au fost admişi pentru participare, cu excepţia medicului Liviu Stoica, de la CSM Adulţi, pentru care s-a solicitat cazierul judiciar şi copia deciziei penale irevocabile.

În decembrie, au loc şi concursurile pentru 19 posturi de asistent şef.

Concursul pentru posturile de şef secţii din 3 decembrie va consta în proba scrisă, proba clinică sau practică și interviu – susținerea proiectului de management. AICI, mai multe detalii.

Candidaţii admişi:

Medicină internă: Beatrice Popa

Neonatologie: Angela Groza

Ortopedie-traumatologie: Iuliu Dezideriu Kadar

ORL: Mihalea Bera

ATI: Ionel Alexandru Mucea

Neurologie: Diana Sbera

Boli infecţioase: Adina Maria Curcă

Psihiatrie acuţi: Ioan Ovidiu Roşca

Recuperare, medicină fizică şi balneologie: Monica Maria Suciu

UPU: Aurel Crişan

Laborator analize medicale: Mariana Cornelia Nanu

CSM Copii: Rodica Lazea

Dispensar TBC: Ligia Lăncrănjan Franchini

Compartiment prevenire şi combatere a infecţiilor nosocomiale: Maria Simona Butnariu

Pentru CSM Adulţi, dosarul de înscriere al medicului Liviu Stoica a fost respins “având în vedere declaraţia pe propria răspundere a acestuia. Pentru clarificarea situaţiei se solicită depunerea la dosarul de concurs a cazierului judiciar şi copia deciziei penale definitive irevocabile”.

Reamintim că medicul psihiatru Liviu Stoica a fost condamnat în 2012 , prin decizie definitivă la Înalta Curte, la un an de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost acuzat de luare de mită. AICI, mai multe detalii.

Totodată, Spitalul a anunţat că se amână concursul pentru postul de şef secţie Cardiologie, “din motive obiective”. Data la care va avea loc concursul va fi anunţată după 1 septembrie 2015. În prezent, funcţia este ocupată de medicul Marcela Rău.

Aceeaşi decizie a fost luată şi pentru postul de şef secţie la Pediatrie. Data concursului va fi anunţată după 31 ianuarie 2015.

În decembrie, au loc şi concursurile pentru mai multe posturi de asistent şef la secţiile de Medicină internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Oncologie medicală, Chirurgie generală, Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, ORL, ATI, Neurologie, Boli Infecţioase, Psihiatrie acuţi, Recuperare, medicină fizică şi balneologie, UPU, bloc operator, laborator analize medicale, laborator radiologie şi imagistrică medicală şi sterilizare.

Concursul va consta în probă scrisă şi interviu. Proba scrisă este programată în 17 decembrie, la ora 10.00. Interviul va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare şi va consta în susţinerea unui proiect de management.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax