Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LISTA grădiniţelor şi şcolilor PARTICULARE din Alba, autorizate sau acreditate de Ministerul Educaţiei, publicată de Inspectoratul Şcolar Judeţean

Publicat

isj alba_ansamblu Inspectoratul Școlar Județean Alba a publicat, pe site-ul propriu, lista unităților de învățământ preuniversitar particular autorizate/ acreditate din județul Alba. Este vorba despre 13 grădiniţe şi licee cu program de învăţământ preuniversitar care funcţionează în judeţul Alba.

În data de 28 martie, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti să asigure informarea părinţilor cu privire la lista actualizată a unităţilor de învăţământ preuniversitar particular acreditate/autorizate din fiecare judeţ şi din Capitală.

Potrivit ministerului, inspectoratele şcolare judeţene/ISMB vor disemina sistematic şi cât mai activ aceste informaţii, astfel încât părinţii să aleagă în cunoştinţă de cauză o unitate de învăţământ preuniversitar acreditată/autorizată şi să aibă toate datele necesare în legătură cu statutul acestor şcoli.

În vederea asigurării accesului la informație și transparenței decizionale, precum și pentru a asigura informarea operativă și exactă a părinților și a beneficiarilor direcți ai educației, cu privire la unitățile de învățământ preuniversitar particulare autorizate/acreditate din județul Alba, Inspectoratul Școlar Județean Alba a solicitat tuturor unităților de învățământ preuniversitar particulare autorizate/acreditate să afișeze la loc vizibil, cât și pe site-ul instituției de învățământ și de asemenea să pună la dispoziția părinților și beneficiarilor direcți, toate informațiile și documentele care atestă autorizarea/acreditarea unității de învățământ”, au transmis reprezentanții IȘJ Alba.

Vezi lista unităților de învățământ preuniversitar particular autorizate/acreditate din județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax