Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Litoralul românesc, la două ore de Alba Iulia. Un mare grup hotelier negociază introducerea curselor aeriene Cluj-Constanţa

Publicat

avion pasageri Albaiulienii vor putea ajunge în două ore la mare. Ar putea avea la dispoziţie o cursă cu avionul spre Constanţa, cu plecare de pe aeroportul din Cluj.

Iniţiativa aparţine Grupului Phoenicia, care se află în discuţii cu operatorul aerian TAROM, pentru această rută: Cluj-Constanţa.

Preşedintele grupului, Mohammad Murad, negociază cu TAROM introducerea unei curse sezoniere care să lege Clujul de Constanţa şi care va aduce Transilvania la doar o oră de litoralul Mării Negre.

Zborul Cluj-Constanţa nu va fi doar foarte comod (durează 75 de minute), ci va avea şi un preţ foarte competitiv, comparativ cu transportul cu maşina până pe litoral. Un bilet, dus-întors, va costa doar 130 de euro. În plus, scăpaţi de aglomeraţia de pe şosea, oboseala acumulată după ore bune de şofat sau circulat cu autoturismul, pentru a ajunge la mare.

Cel mai probabil, plecările din Cluj spre Constanţa vor fi programate în fiecare joi seara, la ora 23.00, cu aterizare pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu la ora 00.15. Zborul retur este programat duminică seara, la ora 00.15, din Constanţa, cu sosirea la Cluj la ora 01.30.

Cei cazaţi la hotelurile din Grupul Phoenicia (Phoenicia Luxury Hotel Mamaia, Phoenicia Holiday Resort Mamaia, Majestic Mamaia, Majestic Jupiter, Majestic Olimp, Perla Mamaia) şi care vor avea un bilet de avion Constanţa-Cluj vor putea elibera camera doar seara, nu neapărat în jurul amiezii. Astfel, vor beneficia de dreptul la „late check-out”.

Negocierile dintre Grupul Phoenicia şi TAROM ar viza introducerea altor două zboruri către litoralul românesc: Timişoara-Constanţa, la 130 euro, şi Iaşi-Constanţa, la doar 120 euro.

Grupul Phoenicia are o vechime de 20 de ani pe piaţa hotelieră. În 1996, Mohammad Murad prelua primele două unităţi de cazare pe litoral: Perla şi Majestic. Între timp, portofoliul Phoenicia a crescut la zece hoteluri şi două ansambluri rezidenţiale. Hotelurile operate de companie oferă turiştilor 6.000 de paturi, ceea ce transformă Phoenicia în cel mai important jucător de pe piaţa turistică internă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax