Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO Alba Iulia Music & Film Festival: Întâlnire cu actrița Stela Popescu, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

21640635_1246734225473101_22418397_o În cadrul Alba Iulia Music & Film Festival are loc duminică o întâlnire și un dialog cu cei care își doresc să afle mai multe despre o carieră de decenii în „culisele” cinematografiei, din perspectiva Stelei Popescu, o actriță cu sute de roluri și mii de spectacole.

Întâlnirea are loc începând cu ora 18.00, în Grădina Cetății (pe Aleea Sf. Capistrano, în partea nord-vestică a Cetății Alba Carolina) și este moderată de Irina Margareta Nistor, „vocea filmului românesc”.

În vârstă de 81 de ani, Stela Popescu a realizat, de-a lungul carierei în cinematografie, cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel. A jucat în peste 25 de filme precum „Nea Mărin miliardar” (1979), „Pe malul stîng al Dunării albastre” (1983), „În fiecare zi mi-e dor de tine” (1988), etc.

În data de 21 decembrie 2015, când artista a împlinit vârsta de 80 de ani, președintele României, Klaus Werner Iohannis a decorat-o cu Ordinul național „Steaua României” în grad de cavaler, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale.

Seara va continua cu proiecția celui mai popular film românesc al tuturor timpurilor, „Nea Mărin Miliardar”, de la ora 20:30.

Citește și Alba Iulia Music & Film Festival: Proiecții de film și spectacole de teatru, în ultima zi de festival. Vezi PROGRAMUL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax