Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Câștigătorul concursului „Idei de dezvoltare a turismului în Alba”. Premiul, o excursie de două persoane în GRECIA

Publicat

YouTube video

Concursul de idei organizat de Alba24 și Agenția Vacanța din Alba Iulia a ajuns la final. Fericitul câștigător al unei excursii în Grecia a fost ales prin tragere la sorți, astăzi, de la ora 17.00, într-o transmisiune live de la sediul agenției de turism din Alba Mall. Este vorba despre Bianca Cristina.

După două luni în care v-ați exprimat ideile de dezvoltare a turismului în județul Alba, a venit momentul să aflăm care este cel mai norocos dintre cei 40 de participanți. Câștigătorul a fost anunțat în cardul unei transmisiuni LIVE pe Alba24.ro, de la sediul Agenției Vacanța.

Cei care s-au înscris în concurs au avut de urmat trei pași simpli:

1. Au lăsat un comentariu la articolul CONCURS: Alba24 și Agenţia „Vacanța” premiază ideile care pot dezvolta turismul în județul Alba. Câștigătorul pleacă în Grecia! în care și-au expus idea de promovare a județului și a orașului Alba Iulia.

2. Au recomandat sau au dat share acestui articol.

3. Au intrat pe pagina de Facebook a Agenției „Vacanța” ( https://www.facebook.com/agentiavacanta ) și au dat LIKE.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 31 MARTIE 2014 – 31 MAI 2014, iar astăzi, 2 iunie, a fost desemnat marele câștigător. Detalii în video de mai jos:

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax