Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: Zilele municipiului SEBEŞ. Pană de curent, în mijlocul concertelor din Parcul Arini. Au urcat pe scenă trupe locale şi Amna, Alina Eremia şi 3 Sud Est

Publicat

ZMS9 Sebeşul şi-a deschis „porţile” la cel mai important eveniment pentru oraş. Localnicii îşi sărbătoresc ziua urbei, alături de invitaţi. Iar în această seară, au acces gratis la distracţie în Parcul Arini, cu trupe locale şi artişti cunoscuţi.

Urmează încă două zile pline, tema evenimentului din acest an fiind cea medievală.

Programul de vineri seara a fost decalat cu aproximativ o oră.

Publicul s-a încălzit pe muzica artiştilor şi trupelor pop-rock locale: Denisa Moga, Giulia Medrea, Our Band, Green Line, Nexxt Band. Atmosfera a fost întreţinută şi de trupele de dans sportiv şi modern cu Fantasy Dance (coregraf Ema Şalapi) şi Clubul Samara (coordonator Elena Damian) şi, nu în ultimul rând, MC KOTTO.

Apoi, pe scena evenimentului au urcat Amna, Alina Eremia şi trupa 3SUDEST.

UPDATE: În jurul orei 21.45, când pe scenă cânta Amna, alimentarea cu energie în zona spectacolului a fost întreruptă. A fost o avarie la reţeaua electrică (firidă arsă), iar problema a fost rezolvată în aproximativ o jumătate de oră, când artiştii şi-au putut relua concertele.

Mai jos, VIDEO de la concerte (Primăria Municipiului Sebeş):

 

Vezi şi Zilele Municipiului SEBEŞ. Carla’s Dreams, 3Sud-Est, Alina Eremia, Amna şi scene de luptă cu cascadori profesionişti. PROGRAMUL

Bugetul total alocat pentru acest eveniment este de aproximativ 115.000 de euro.

Dimensiunile scenei sunt de aproximativ 14/12/10 metri, cu efecte speciale, cu 2 ecrane led care acoperă cca 30 mp şi care redau imagini de pe scenă, din backstage şi din public. Regizorul va alege imagini din public, iar oamenii vor deveni vedete pentru câteva secunde.

orban la sebes Printre cei care au fost prezenţi, vineri, la concertele din Parcul Arini s-a aflat şi liderul PNL, Victor Orban, alături de oficialităţi locale. Imagini au fost postate pe reţeaua de socializare.

Ce mai puteţi vedea la Zilele Sebeşului 2017

Atmosfera predominantă a evenimentului este cea cu tentă medievală: de la momentul deschiderii festive, la tabăra medievală din Parcul Arini. Toate activităţile, cu precădere cele medievale, sugerează ideea de călătorie în timp: expoziţii de arme şi armuri, expoziţie de vesminte de epocă, lecţii de folosire a armelor, demonstraţie de luptă (Cavalerii „Cetăţii Roşii” Sibiu), bucătărie medievală.

Satele învecinate participă la tradiţionala paradă a portului popular, iar artizani se vor afla pe „Ulița meşteşugarilor”, o expoziție cu demonstrații lucrative şi cu obiecte autentice din lada de zestre a bunicii.

Mai sunt momente de animaţie pentru copii şi expoziţii.

Cetăţenii Municipiului Sebeş au acces în această perioadă la curse speciale de transport local, ce asigură în mod gratuit transferul spre zona Arini. Acestea acoperă localităţile aparţinătoare – Lancrăm, Petreşti, Răhău. Accesul auto în Parcul Arini este limitat, pentru siguranţa şi pentru confortul publicului.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Sebeş, Consiliul Local al Municipiului Sebeş, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş.

Vezi şi LIVE VIDEO / FOTO: Cavaleri, domniţe şi delegaţii oficiale, din țară și din străinătate, la deschiderea Zilelor Municipiului Sebeş 2017

Vedeţi mai jos imagini de la momente de vineri din programul Zilele Municipiului Sebeş 2017:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax