Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liviu Dragnea a preluat conducerea PSD, interimar. Congresul partidului va fi organizat în noiembrie

Publicat

dragnea Liviu Dragnea a vost desemnat preşedinte executiv interimar al PSD, în urma votului la şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv al partidului. Votul a fost secret cu buletine, iar contracandidatul lui Dragnea a fost Rovana Plumb. Reamintim că funcţia a rămas vacantă după ce premierul Victor Ponta a renunţat la conducerea partidului, în contextul în care este urmărit penal de DNA în dosarul Turceni-Rovinari.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anunțat miercuri că social-democrații vor avea congres în luna noiembrie.

„L-am susținut (pe Liviu Dragnea — n.r.) pentru că eu cred că are calitățile necesare — bun organizator, într-o perioadă în care e nevoie. Urmează Congresul, care trebuie pregătit. Deci el e omul care poate. (Congresul va fi — n.r.) în noiembrie. S-a propus și toată lumea a fost de acord”, a anunțat Iliescu, după ședința CExN a PSD.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, în debutul ședinței Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, că va face politică numai în PSD și că va sprijini conducerea partidului, indiferent cine este liderul interimar.

Victor Ponta le-a solicitat social-democraților sprijinul, afirmând că eforturile sale, pe viitor, se vor concentra în proporție de 99% pe guvernarea țării, astfel încât rezultatele măsurilor Guvernului Ponta să servească PSD în viitoarele alegeri.

„Vreau să vă rog un singur lucru: să mă sprijiniți în continuare. Acum, 99% din eforturile mele (…) merg spre guvernare, însă în final dvs., politic, la anul, veți avea bătăliile la locale și parlamentare și eu vreau să ne folosească rezultatele guvernării și să zicem că încă o dată PSD a luat țara din prăpastie și a dus-o într-un loc bun”, a mai afirmat Ponta.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax