Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL reclamă tăierea de pe lista cu fondurile pentru investiţii a comunelor cu primari liberali

Publicat

Ultima rectificare a bugetului judeţean s-a făcut prin tăierea unor fonduri pentru investiţii în infrastructură. Vicepreşedintele PNL Alba şi consilier judeţean, Mihai Nicuşor, a declarat că, şi de această dată, de suferit vor avea comunele cu primari liberali.

“În concordanţă cu luminoasele indicaţii primite de la nivel central, iată că şi mai marii Consiliului Judeţean Alba, în speţă preşedintele PD-L, Ion Dumitrel,  împreună cu consilierii PD-L au aprobat <tăierea> unor sume alocate unor localităţi din Alba, la comunele cu primari PNL.
Curios este faptul că iniţial au fost alocate aceste sume conform H.G. 577/1997, dar se pare că vigilenta pedelistă <şi-a dat seama că a greşit> atunci când au alocat bani pentru comunele Livezile, Sâncel şi Unirea”, a declarat Liberalul Mihai Nicuşor, completând că, în viziunea pedelistă, aceste comune nu au dreptul la infrastructură, cetăţenii acestor comune nu au dreptul să trăiască decent, ca fiind cetăţeni ai Uniunii Europene.

Mihai Nicuşor a precizat că localitatea Unirea a pierdut în acest an nu mai puţin de două milioane de lei în urma rectificărilor bugetare negative, bani ce erau destinaţi pentru infrastructura comunei si a localităţilor limitrofe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax