Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuinţele pentru tineri de pe strada Nazareth Ilit şi Livezii, repartizate de Primăria Alba Iulia. Vezi lista beneficiarilor

Publicat

Lista de repartizare a 66 de locuinţe pentru tineri, situate în complexul ANL de pe strada Nazareth Ilit şi cele de pe strada Livezii este supusă aprobării Consiliului Local din Alba Iulia, miercuri, 28 noiembrie. Apartamentele cu una, două sau trei camere din prima locaţie au fost finalizate în acest an, iar tinerii au şanse, după o perioadă îndelungată de aşteptare, să se mute în casă nouă, înainte de sărbătorile de iarnă.

Complexul ANL de pe strada Nazareth Ilit cuprinde 32 de apartamente cu o cameră, 16 apartamente cu două camere şi 12 locuinţe cu trei camere. În total, 60 de familii au îndeplinit criteriile pentru repartizarea acestora. S-a ţinut cont de suprafaţa ce revine fiecărui membru de familie, cu prioritate pentru familiile cu mai mulţi copii.

În blocul de locuinţe din cartierul Ampoi I, pe strada Livezii din oraş, sunt vacante şase garsoniere, care ar urma să fie închiriate, potrivit listei de priorităţi, celor care nu s-au încadrat în rândul celor care au fost incluşi la repartizarea din complexul ANL de pe strada Nazareth Ilit.

Contestaţiile cu privire la repartizarea locuinţelor se adresează primarului, în termen de 7 zile de la afişarea listelor pe site-ul Primăriei şi la sediul acesteia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. michelangelo

    duminică, 25.11.2012 at 23:42

    oare de ce nu ma mira ca domnul dragusin a obtinut punctajul cel mai mare:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax