Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitorii din Ocna Mureș, fără apă la robinete, duminică. Vezi precizările conducerii Apa CTTA Alba

Publicat

Mai multe zone din Ocna Mureș au rămas, duminică după-amiază, fără apă. Reprezentanții SC APA CTTA SA au declarat inițial că acest lucru s-a petrecut din cauza secetei din ultimele săptămâni dar ulterior au venit cu noi precizări. Motivul ar fi fost un incendiu izbucnit la o casă de locuit din oraș. Alimentarea cu apă a fost oprită pentru mai mult de şase ore.

Apa de la robinete a fost o problemă întreaga săptămână în Ocna Mureș. Când curgea, aceasta venea foarte „tulbure”, fapt observat în culoarea acesteia. Reprezentanții SC APA CTTA SA au precizat  că alimentarea cu apă a fost sistată temporar pe raza întregului oraș. Totuși, în unele zone ale localității, apa încă curgea cu o presiune foarte mică. Furnizarea apei a fost reluată după ora 18.00, însă în unele cazuri aceasta nu avea presiune la robinet şi prezenta o culoare ruginie.

Conducerea Apa CTTA Alba a revenit miercuri cu noi precizări:

„În data de 25 august 2012, in jurul orei 22 am fost anunţaţi ca în oraşul Ocna Mureş, mai exact pe strada Mihail Kogălniceanu exista un incediu la o casă de locuit cu mansarda din lemn.

Drept urmare, conducerea societăţii împreună cu Primăria oraşului Ocna Mureş a luat măsuri pentru menţinerea debitului şi a presiunii apei pentru a nu periclita acţiunea pompierilor. Datorită interveţiei celor 3 autospeciale pe durata nopţii, nu s-a putut acumula apă in bazine şi din acest motiv s-a redus presiunea apei pe o perioadă de aproximativ 5 ore pentru a crea acumularea necesară menţinerii presiunii în orele de vîrf, mai exact după orele 18”.

Reamintim că, din luna august, în Ocna Mureş se desfăşoară  lucrări de amploare la reţeaua de canalizare. Mai multe detalii puteţi citi aici.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax