Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuri de muncă în Portugalia. Se caută 300 de culegători de zmeură. Dosarele se depun până în 20 ianuarie

Publicat

ajofm-logoAJOFM anunță că la această oră sunt 300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES din care 280 culegători zmeură și 20 șefi de echipă. Selecția va avea loc în perioada 25 – 26 ianuarie, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni (pentru culegător zmeură) și aproximativ 3-6 luni (pentru șef de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/ începutul lunii martie 2017.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură/experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.

Salariu: Salariul de bază pentru culegător zmeură (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro brut/lună; salariul pentru culegător zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămână de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro brut/lună. Salariul pentru șef de echipă: minim 691,71 euro brut/lună – maxim 1227 euro brut/lună.

Limba străină: Avantaj limba engleză/spaniolă – cunoștințe de bază (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul în județul Alba, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Alba, la sediul din Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel: 0742.281887, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:
– Copie CI/BI;
– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax