Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Locuri de muncă pentru ingineri în Arabia Saudită

Publicat

Aflat în vizită la Alba Iulia, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Silviu Bian a facut publică începerea pregătirii burselor de muncă în străinătate. Silviu Bian a anunţat existenţa mai multor locuri de muncă pentru ingineri în Arabia Saudită, ce vor putea fi accesate în curând prin programul EURES: „O să facem o bursă şi la Alba Iulia, în perioada următoare. Am un interes special ca lucrurile să meargă bine aici. Încă nu ştim o dată exactă, aşteptăm să vedem când hotărăsc clienţii”, a precizat preşedintele ANOFM. În ceea ce priveşte regulamentul de organizare a stagiilor de muncă în străinătate, Silviu Bian a anunţat ultimele modificări: „Cei care au beneficiat o dată de stagiu, nu o mai pot face a doua oară. În acest fel, oferim şansa mai multor persoane de a beneficia de ofertele noastre de muncă”.

La nivel naţional, în perioada 28 octombrie-5 noiembrie, ANOFM a anunţat existenţa a 10.758 de locuri de muncă vacante, 42 dintre acestea în judeţul Alba. Locurile disponibile pentru persoane cu studii superioare prezentate pe site-ul ANOFM sunt, în principal pe posturi de inginer mecanic, inginer construcţii civile, industriale şi agricole, inginer software, inspector specialitate în administraţie publică, juristconsult, consilier ş.a.

Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 10.207 locuri de muncă. Oferta de locuri de muncă este diversificată, iar persoanele interesate să se angajeze se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă sau pot accesa adresa de internet https://lmv.anofm.ro/index_lmv.php , unde se găsesc locurile de muncă vacante oferite în fiecare judet, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax