Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOTERIA BONURILOR FISCALE: JOI, extragerea pentru alegerea celor 100 de câştigători. Şase „clienţi” din Alba

Publicat

loterie

loterie Joi dimineaţa are loc a doua extragere pentru stabilirea celor 100 de câştigători care deţin bonuri fiscale de 135 de lei, din data de 23 mai. La această extragere participă 508 bonuri fiscale, şase dintre acestea din judeţul Alba, după cum au precizat reprezentanţi ai AJFP Alba.

Din cele şase bonuri valide din judeţul Alba, două sunt din Blaj, două din Alba Iulia, unul din Sebeş şi unul din Cîmpeni.

La extragerea din 19 iulie, nu au fost înregistrate bonuri fiscale din Alba (cu valoarea de 509 lei).

Este a doua etapă a extragerii ocazionale a Loteriei bonurilor fiscale din 28 iunie, iar fondul de premiere este de un milion de lei.

„În urma centralizării bonurilor fiscale câștigătoare, în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 508 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Fiecărui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 001 — 508”, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române joi, începând cu ora 19,30.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF, în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax