Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Loteria Bonurilor Fiscale: Numărul de premii va fi redus la 100. Proiect de lege adoptat de Parlament

Publicat

bon fiscal castigator Parlamentarii au aprobat, miercuri, numărul maxim de premii care vor fi acordate la extragerile din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale: 100. Alte reguli de organizare au fost incluse în proiectul adoptat de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Potrivit raportului Comisiei de buget, la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un număr de maximum de 100 de premii. Unitatea teritorială a administrației fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câștigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul și conține un număr unic de înregistrare atribuit automat printr-o aplicație informatică la nivel național.

O listă cu bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice și pe cel al Autorității Naționale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale prin care s-au revendicat premiile se va constata depășirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câștigătoare.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 18.000 de cereri înregistrate până la termenul limită. Care este valoarea premiului

În situațiile în care ulterior efectuării unei extrageri se constată erori de natură tehnică în desfășurarea acesteia care nu vizează caracterul său aleator, se va considera că extragerea a fost efectuată corect, iar premiile se vor acorda câștigătorilor în urma extragerii și după desfășurarea procedurilor.

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat pe 11 martie, iar Camera Deputaților este for legislativ decizional.

Camera Deputaților a adoptat proiectul, miercuri, , cu 183 de voturi „pentru”, 91 „împotrivă” și 10 abțineri.

Următoarea extragere ocazională la Loteria Bonurilor Fiscale va fi organizată în luna iunie.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax