Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Loteria bonurilor fiscale: Precizări de la Ministerul Finanţelor despre extragerea de DUMINICĂ

Publicat

loterie

loterie Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a transmis precizări despre noua extragere la Loteria bonurilor fiscale, organizată duminică, 16 august. Sunt incluse bonurile emise în luna iulie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

La această extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 iulie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

În urma extragerii, vor fi acordate cel mult 100 de premii, precizează MFP.

“Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 16 august, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapa de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare”, menționează ministerul.

Extragerea lunară va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 20.10.

Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române minimum 30 de zile.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul MFP”, se mai arată în comunicat.

În cazul realizării celei de a doua etape de selecție în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Și această extragere va fi realizată cu urnele Loteriei și va fi televizată, organizarea acesteia urmând să fie anunțată ulterior.

Pentru extragerea care a avut loc în data de 28 iunie 2015 au fost depuse 508 cereri de revendicare, iar joi, 6 august, a fost organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători.

Citeşte şi Loteria bonurilor Fiscale: LISTA cu cei 100 de câştigători, după extragerea din 28 iunie, publicată de Ministerul Finanţelor

Pentru extragerea din data de 19 iulie, până la data de 12 august, au fost depuse 4 cereri de revendicare a premiilor.

sursa: agerpres

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax