Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lovit cu un briceag de un adolescent de 16 ani. Scandal între doi muncitori zilieri la o fermă viticolă din Bălcaciu

Publicat

O ceartă izbucnită între doi muncitori zilieri de la o fermă viticolă din Bălcaciu s-a terminat cu transportarea la spital a unui dintre ei şi dosar penal pentru celălalt. Un adolescent de 16 ani din localitatea Bălcaciu, comuna Jidvei l-a rănit cu un briceag pe un tânăr, într-o altercaţie petrecută la locul de muncă.

Incidentul s-a petrecut marţi, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei fiind sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că la o fermă viticolă din localitatea Bălcaciu, între doi muncitori zilieri, a avut loc o altercaţie în timpul căreia unul a fost rănit cu un briceag.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constat că între S.A., de 16 ani şi B.D., de 22 de ani, ambii din comuna Bălcaciu s-a produs un conflict spontan în timpul căruia B.D. a fost înţepat cu un briceag în zona toracică, precum şi la palma stângă.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, starea de sănătate a acestuia fiind stabilă, medicii stabilind faptul că nu i-a fost pusă viaţa în pericol.

Pe numele lui S.A., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violenţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax