Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lovitură pentru Spitalul Județean Alba: Neurochirurgul Bogdan Azamfirei pleacă în Arabia Saudită

Publicat

Spitalul Județean Alba pierde unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Transilvania. Se pare că medicul primar neurochirurg Bogdan Azamfirei va părăsi spitalul pentru un contract de cel puțin un an în Arabia Saudită.

După mai bine de 10 ani în care a profesat la Spitalul Județean Alba, medicul primar neurochirurg Bogdan Azamfirei, unul dintre cei mai apreciați din țară, va pleca din oraș pentru a onora un contract în străinătate.

Potrivit managerului Spitalului Județean Nicoleta Coșarcă, încă nu a fost înregistrată nicio cerere oficială privind plecarea medicului, dar s-au purtat discuții prin care el și-a anunțat intenția de a părăsi spitalul.

Performanțele și profesionalismul medicului Azamfirei au făcut ca, la Alba, să vină pacienți din toată țara pentru a beneficia de serviciile acestuia. Prestigiul pe care l-a adus spitalului l-au convins și pe președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, să investească în modernizarea departamentului de neurochirurgie a spitalului din Alba Iulia.

În cazul în care medicul va pleca pe o perioadă mai scurtă de un an, acesta se va putea întoarce pe post, a precizat managerul Coșarcă. Dacă medicul Bogdan Azamfirei se va hotărî să rămână pe o perioadă mai lungă, va trebui să anunțe conducerea spitalului în termen de trei luni, iar pe postul său va fi adus un alt medic, cel mai probabil de la Cluj Napoca.

Bogdan Azamfirei a ajuns la Spitalul județean Alba în urmă cu mai bine de 10 ani, când a fost constituit departamentul de Neurochirurgie.

În tot acest timp, medicul a realizat circa 2.000 de intervenții din care 150 de tumori cerebrale, cerebeloase și medulare, 35 de anevrisme cerebrale de circulație anterioare , mii de hernii de disc și alte sute de operații.

Bogdan Azamfirei a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj, promoția 1992 și are la activ numeroase cursuri de neurochirurgie atât în țară, cât și în străinătate, din care amintim: Curs Mondial de Neurochirurgie în București, Curs European de Neurochirurgie Belgia, Curs de Neurochirurgie în Germania și Curs de Vertebroplastie Percutana în Olanda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

14 Comentarii

14 Comentarii

  1. Alin

    miercuri, 14.08.2013 at 15:18

    O mare bucurie pt. Spitalul Judetean, dar si mai mare pt. pacienti. Auzi ca ….”unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Transilvania”. Sper ca are bilet doar dus spre Arabia…..oricare ai fi ea!

    • bogdan azamfirei

      marți, 20.08.2013 at 23:39

      La adapostul anonimatului se poate spune orice despre oricine. Regret ca nu am reusit sa ma fac placut tuturor,desi m-am straduit.Poate ca unii se bucura ca plec ,asa ca tine ,aline ,sau cum te-o fi chemand,dar cunosc si cativa carora le pare rau ,cunosc cativa care sant chiar disperati pt ca nu ma mai pot ocupa de ei …Vezi aline,sau cum te-o fi chemand, exista altii care ma fac sa cred ca a meritat sa contruiesc ceva in orasul asta,dar pe tine nu te intereseaza ,ca tu nu esti de aici…

  2. andreipavel

    miercuri, 14.08.2013 at 15:20

    Sa plece dal in amaru lui de arogant .

    • bogdan azamfirei

      marți, 20.08.2013 at 23:45

      Mai aveati un pic sa ma injurati…recunosc, cateodata sant foarte afurisit si artagos,dar arogant ,nu tin minte. Totusi daca v-am facut sa va simtiti inferior ,imi cer scuze, nu se va mai intampla.

  3. dorel

    miercuri, 14.08.2013 at 16:53

    foarte bine, sa plece din tara daca nu-i convine, vorba lu domn presedinte. gasim noi o echipa sa faca operatii in locul lui. un tinchigiu asistat de un ospatar care sa-i dea la mana ciocanu si flexu si s-a rezolvat .

  4. cetatean

    miercuri, 14.08.2013 at 18:18

    Degeaba e bun in meseria lui. In viata sociala e varza , comportamentul sau e deviat rau de tot .

  5. Pacient Ion

    miercuri, 14.08.2013 at 19:31

    Asta-i Romania. Ne pleaca specialistii de elita , pe capete. Si romanii dorm in izmene. Nu iau atitudine. Nimeni, nimic….O tara de blegi…Salarii de mizerie in sanatate si invatamant . De 3 ori mai mici dacat pensia tortionarului Visinescu….Unde-i statul de drept? Unde-i dreptatea in tara mea?

  6. Raducu

    miercuri, 14.08.2013 at 20:07

    Este intr-adevar o mare, mare pierdere pentru ca are mana de aur! E vina noastra ca popor ca nu stim sa ne apreciem valorile cit le avem. Radu

  7. alin serban

    vineri, 16.08.2013 at 14:39

    @cetatean.E foarte obraznic,asa este.da sa fie atent,ca cu arabii din Saudia nu-i merge: daca ii jigneste ,aia ii iau burta! aia nu sunt carpe,ca romanii,sa se lase jigniti de un ****** ca asta! Si nu va mai plangeti-aveti sansa de a testa un medic nou,poate chiar mai bun!ghe la Cluj!

    • bogdan azamfirei

      miercuri, 21.08.2013 at 00:54

      Probabil santeti mai in varsta si eu am uitat de acest lucru si pentru asta imi cer scuze daca am foat obraznic cu d-voastra. Nu cred ca santeti unul din pacientii operati de mine ,pentru ca acestia se bucura de tot respectul si atentia mea , deci cred ca ne-am ciocnit candva si mi-am pierdut cumpatul si pentru asta imi cer scuze.In general reactionez asa cand mi se face o nedreptate sau ma lovesc de multa prostie…si sa dea D-zeu sa mai existe un naiv de la Cluj ,ca si mine care sa vina …cu siguranta va fi mult mai bun.

  8. cip

    miercuri, 21.08.2013 at 18:07

    V-ati gandit oare de ce nu pleaca din tara cei cu pensii speciale? de ce sunt asa speciali? toata lumea blameaza doctorii pentru spaga; dar de ce nimeni nu zice nimic de spagi de sute de mi de euro pentru o chestie nedreapta. O sa ajungem sa nu mai avem cine sa ne opereze ca doar nu putem toti sa ne ducem in Austria. De ce avem malpraxis doar in sanatate si in justitie nu????

  9. ELENA MARGINEAN

    vineri, 20.09.2013 at 12:15

    Domnule Bogdan,nu merita sa va pierdeti timpul dumneavoastra pretios,raspunzind la o persoana,ca Alin…ca „domn”,nu pot sa-l numesc.Eu sunt mindra ca in Romania ,exista capacitati profesionale,ca dumneavoastra.Ce pacat,ca societatea romaneasca,nu face nimic sa-i sprijine,si sa-i retina,in tara.
    Eu va doresc succes si putere de munca,in cotinuare.De OAMENI ca dumneavoastra,avem mare nevoie.Domnul care vorbea de justitie,are dreptate.
    Prea multa coruptie si malpraxis,exact la cei care trebuie sa faca
    dreptate.

  10. anca

    marți, 28.01.2014 at 13:51

    Numai cuvinte de lauda am la adresa medicului Bogdan Azamfirei,este un om deosebit. L-am cunoscut anul trecut in urma unei consultatii…succes mai departe si te asteptam din nou la alba!

  11. stoia dana

    miercuri, 12.11.2014 at 11:06

    Ce s-a intamplat ,a plecat domnul doctor in Arabia?
    M-ar interesa o consultatie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax