Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de reabilitare la sediul Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” din Alba Iulia. Finanţare de 12 milioane lei propusă pentru aprobare în CJ

Publicat

biblioteca biblioteca judeteana luian blaga Consiliul Județean Alba va aloca aproape 12.000.000 lei pentru lucrări de refuncționalizare, reabilitarea și mansardare la clădirea Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia, corp C.

Consilierii județeni vor vota în ședința de joi, proiectul de hotărâre privind documentația de avizare a lucrărilor de intervenţiii la obiectivul “Refunctionalizare, reabilitare pentru cladire corp C2 în Biblioteca Județeană cu mansardare”.

Valoarea totală a investiției este de 11.952.875 lei cu TVA inclus, din care valoarea C+M este de 9.044.198 lei.

Durata de execuție a lucrărilor este de 16 luni, suprafața construită fiind de 1.160 mp, iar suprafața desfășurată de 3.480 mp. Regim de înălțime al clădirii va fi parter, etaj I şi mansardă.

Investiția va fi finanțată din bugetul local al Consiliului Județean Alba şi fonduri UE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax