Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de reparaţii capitale la spaţiul spălătoriei de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, în valoare de aproape 240.000 de lei

Publicat

spital alba

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă seria lucrărilor de reparații capitale realizate cu finanțare din partea Consiliului Județean Alba. După ce, luna trecută, Secţia de Radiologie a fost dotată cu un sistem de digitizare, iar Laboratorul de Imagistică Medicală şi Laboratorul de Analize Medicale au beneficiat de lucrări de reabilitare complete, în această lună a venit rândul spălătoriei spitalului, care, de la deschiderea unității spitalicești, nu a beneficiat decât de cosmetizări. Tot în acest an au început și lucrările de reparații capitale la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean, lucrări ce se vor finaliza în 2015.

Valoare totală a investiției în cazul spălătoriei spitalului este de 239.591, 78 lei și presupune refacerea circuitelor și lărgirea spațiului de lucru, realizarea unei toalete și dotarea cu aparatură nouă. De asemenea, instalarea unui sistem de exhaustare, eliminarea aburilor din spălătorie.

„Spălătoria nu a intrat niciodată până acum în reparații capitale. Era necesară această investiție pentru personalul care lucrează în condiții foarte grele. Mai ales în această perioadă, femeile de acolo sunt eroinele mele. Lucrează în abur și căldură și nu au nici măcar o toaletă. Le-am promis că li se vor îmbunătății condițiile de lucru și vreau să păstrăm această promisiune”, a explicat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Pe lângă îmbunătățirile de spațiu vor fi instalate și dotări noi care vor ajuta la menținerea rufăriei spitalului în stare foarte bună. Astfel a fost achiziționat un calandru, aparat de călcat rufe, deoarece sistemul existent anterior, primit din donații, se defecta foarte des. De asemenea, s-a achiziționat și un uscător profesional de rufe, în valoare de 45.947, 65 lei.

Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii octombrie, după cum a precizat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

sursa: spitalalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax