Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Lucrări pe A1, sensurile Sebeş-Deva şi Sibiu-Sebeş. Se asfaltează şi se înlocuiesc parapete. Recomandări pentru şoferi

Publicat

lucrari autostrada zona aciliu_august 2015_13 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei, pe autostrada A1 se vor executa lucrări.

Pe sensul de mers Sebeş – Deva, la kilometrul 324+500 de metri, pe benzile unu şi de urgenţă, se fac asfaltări până la ora 18.00.

Traficul este redirecţionat pe banda a doua.

Şoferilor li se recomandă să se încadreze din timp pe benzile deschise.

Lucrări similare sunt şi pe A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 99 şi 105, pe banda numărul doi, cu redirecţionarea traficului pe banda unu – înlocuire sau reparare parapet median, până la ora 16.00.

UPDATE: Până în jurul orei 19:00,  pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Sebeş, între kilometrii 284+200 şi 284+400 de metri, se vor executa lucrări de înlocuire a parapetului median, iar autovehiculele vor fi redirecţionate de pe banda a doua pe prima.

Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe banda deschisă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax