Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrările la reţeaua de curent electric afectează locuitorii de pe mai multe străzi din Alba Iulia

Publicat

Lucrările de reparaţie şi întreţinere a instalaţiei electrice, demarate în urmă cu câteva săptămâni, în mai multe zone din municipiul Alba Iulia afectează activitatea locuitorilor. Oamenii se plâng că sunt nevoiţi să petreacă o mare parte din zi fără curent electric şi că îngheaţă de frig în propriile case.
Aceasta situaţie a fost propusă spre analiză de către mai mulţi consilieri locali, în cadrul şedintei de marţi. Consilierul Mihai Baco a atras atenţia că a primit numeroase plângeri din partea locuitorilor străzilor Olteniei şi Siretului, care atrăgeau atenţia că, din cauza lucrărilor efectuate la stâlpii de electricitate, rămân fără curent chiar şi o noapte întreagă. „De câteva săptămâni, se lucrează la stâlpii din acea zonă, iar, între orele 8.00 şi 17.30, este întreruptă electricitatea. Oamenii mi-au atras atenţia că nu pot face baie şi nu se pot încălzi din această cauză, iar ceea ce este mai rău e că, uneori, curentul nu este pornit nici pe timpul nopţii”, a spus Baco.

Problema lucrărilor de reparaţii executate pe raza municipiului Alba Iulia a fost adusă în discuţie şi de consilierul Horia Bărdaş. Acesta a semnalat colegilor săi că, pe strada Mureşului, cetăţenii sunt impiedicaţi să ajungă cu maşinile în propriile curţi, din cauza unor săpături efectuate pentru introducerea unor fire electrice, ce durează deja de câteva săptămâni: „Este moloz şi noroi pe toată strada, iar maşinile abia dacă circulă pe un singur sens. Trebuie văzut ce se întâmplă acolo”.

Consilierii locali au hotărât să revină asupra acestei situaţii, la următoarea şedinţă de consiliu local, iar, până atunci, vor vedea ce este de făcut pentru urgentarea lucrărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax