Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lună de jazz, în martie, la Art Café Downtown. Concerte în fiecare joi. Sâmbătă, gypsy blues cu canadienii „Les Poissons Voyageurs”

Publicat

Primăvara vine cu muzică la Art Café Downtown din Alba Iulia, unde martie este luna jazz-ului. În fiecare joi din această lună, pianistul Ovidiu Pârjol, chitaristul Marius Coş, împreună cu diverşi muzicieni, instrumentişti şi vocalişti vor susţine un concert de jazz, cu o tematică specifică.  Seria de concerte se deschide joi, 1 martie 2012, la ora 20.00, cu evenimentul intitulat „Jazz Standards”. Sâmbătă, 3 martie, se anunţă un concert gypsy blues cu trupa canadiană „Les Poissons Voyageurs”.

Cele 4 concerte formează un circuit prin istoria jazz-ului, din cele mai vechi timpuri ale sale până în zilele noastre.

Vă prezentăm programul de concerte de jazz al lunii martie:

1 martie 2012 – Jazz Standards, cu Ovidiu Pârjol la clape, Marius Coş la chitară, Liviu Cernat la violă, Jerry la tobe, Doina Cocîrţă la voce şi Levente Szöcs la bass. Jazz Standards este un concert tribut Nat King Cole (1919-1965), pianist de jazz, american.

8 martie 2012 – Cool Jazz

15 martie 2012 – Inner Voices

22 martie 2012 – 7th Flower, new jazz, electro jazz, cu Laura Orian

Concertele încep la orele 20.00, iar, pentru că arta de calitate nu este (şi nu trebuie să fie) gratuită, la sfârşitul concertului, cei care au primit muzica vor putea să lase pentru artişti, la ieşire, suma de bani pe care o doreşte.

Tot în luna martie, tot la Art Café Downtown din Alba Iulia, în paralel cu jazz-ul, sâmbătă, 3 martie 2012, la orele 20.00 are loc un concert de gypsy blues, russian bluegrass, cu accente etnice, la două chitare, acordeon şi contrabas, susţinut de trupa canadiană „Les Poissons Voyageurs”. Concertul este urmat de o petrecere, în binecunoscutul stil Art Café Downtown.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax