Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI, 21 august: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. Costuri pentru părinții cu copii la creșă și organizarea evenimentului „Ziua Recoltei”

Publicat

primaria aiud Luni, 21 august, începând cu ora 14:00, în sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Aiud. Consilierii locali vor avea de aprobat 12 proiecte de hotărâri.

Proiectul ordinii de zi a ședinței cuprinde 12 de proiecte, inițiate de conducerea Primăriei municipiului Aiud:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Aiud pe anul 2017.

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud pe anul 2017.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2017.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. „EXTINDERE IMOBIL, MARIRE DE POT MAXIM 60% ”, Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 44A.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere în Creșa Aiud, a cuantumului contribuţiei/zi de întreținere datorată de către părinți/reprezentant legal și a cuantumului alocației zilnice de hrană, pentru copiii care frecventează Creşa Aiud din cadrul Direcției de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local Aiud, în anul școlar 2017-2018.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului cotizației datorate Asociației de Dezvoltare Intercomunitară SALUBRIS ALBA.

7. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire în proprietate a unui teren, conform art. 36 din Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare..

8. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 138 din 31.05.2017 de însușirea Raportului de evaluare și vânzarea prin negocierea directă a prețului pentru terenul înscris în CF nr. 73039 Aiud, cu suprafața de 538 m2 și a terenului înscris în CF colectivă nr. 70439 – C1 Aiud, cu suprafața de 105/315 m2 , proprietate privată a Municipiului Aiud, situate administrativ în Aiud, str. Ion Creangă, nr. 84.

9. Proiect de hotărâre privind organizarea și desfășurarea evenimentului „Ziua Recoltei”.

10. Proiect de hotărâre privind respingerea cererilor formulate de către pentenții Untură Georgica Sabina, Giurgiu Maria și Giurgiu Ironim, pentru propunerea de atribuire în proprietate a unui teren situat administrativ în Aiud, str. Ion Creangă, nr. 103, conform art.36 din Legea nr.18/1991 privind fondul funciar, republicată, cu modificările și completările ulterioare cu respectarea Deciziei nr. 399/A2017 pronunțată de Tribunalul Alba ca Instanță de Apel în Dos. 1872/175/2016.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea unui schimb de locuințe între doi chiriași din blocul de tip ANL, P2F, str. Ecaterina Varga, nr. 61A.

12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local în Adunarea generală a Asociației de dezvoltare intercomunitară ,,Apa Alba ”, pentru a vota hotărârea Asociației privind modificarea prețurilor la apa potabilă și a tarifelor la canalizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax