Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie de împădurire pe dealul Mamut din Alba Iulia. 50 de voluntari vor planta 300 de arbori, în zona pistei de biciclete

Publicat

pista biciclete mamut O echipă formată din aproximativ 50 de voluntari vor planta 200 de puieti de molid şi 100 de puieti de larice  pe dealul Mamut, transmit reprezentanţii Primăriei din Alba Iulia. Activitatea se va desfăşura luni și vizează zona din apropierea pistei de biciclete.

Materialul dendrologic este asigurat de către Primăria Alba Iulia.

Acţiunea se va concentra pe taluzurile şi spaţiile goale existente de-a lungul pistei de biciclete.

Au răspuns pozitiv acestui demers specialiştii Romsilva si custodele Parcului Dendrologic “Dr. Ion Vlad”, inginer Nicolae Pătrânjan, care vor îndruma voluntarii.

Startul evenimentului se dă luni, 30 martie, ora 9.30, cand participanţii se vor deplasa pe dealul Mamut.

Printre voluntarii care vor participa la acţiune se află reprezentanţi ai Filialei din Alba a organizaţiei “Cercetaşii României”- Centrul Local “Axente Sever”, alături de reprezentanţi ai Primăriei Alba Iulia şi Romsilva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Biciclist

    duminică, 29.03.2015 at 15:46

    Se planteaza puieti „pe taluzurile şi spaţiile goale existente de-a lungul pistei de biciclete”. Aceste spatii sunt goale din cauza faptului ca, cu aproximativ o luna in urma, utilaje bine dotate taiau si transportau cei mai inalti si grosi arbori. Cine, unde si de ce?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax