Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Circulaţia rutieră la bariera CFR din Blaj, zona cimitirului central va fi OPRITĂ. Rute ocolitoare pentru şoferi

Publicat

bariera tren Circulaţia rutieră peste pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din zona Eroilor – Cimitirul Central din Blaj va fi oprită luni, 13 februarie, între orele 8.30 – 14.00, din cauza unor lucrări ce se efectuează la linia de cale ferată.

În aceste condiţii, şoferii sunt sfătuiţi să folosească rutele ocolitoare. Calea ferată mai poate fi traversată în Blaj fie prin pasajul din cartierul Câmpul Libertăţii, fie pe Podul Minciunilor.

Din cauza unor deranjamente la linia de cale ferată din municipiul Blaj, se închide circulaţia rutieră peste pasajul de trecere la nivel cu calea ferată la kilometrul 378+015 (trecerea din zona Cimitirulul Central Blaj), informează Districtul Blaj din cadrul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Braşov, care anunţă că lucrarea pentru eliminarea deranjamentului se va executa în data de 13 februarie, între orele 8.30 şi 14.00.

Circulaţia autovehiculelor rutiere se va face pe căi ocolitoare, semnalizate şi dirijiate de către executantul lucrării.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax