Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Control de la Ministerului Sănătăţii la Spitalul Județean de Urgență Alba, în urma unei sesizări a deputatului Potor

Publicat

YouTube video

Spitalul Județean de Urgență Alba se va confrunta luni cu un control de la Ministerul Sănătății, potrivit declaraţiilor făcute de deputatul liberal Călin Potor, în conferinţa de presă de vineri. Acesta susţine că, în urma sesizărilor ce i-au fost aduse cu privire la probleme pe care personalul din spital le are cu șeful lor direct și pe care le-a făcut cunoscute ministrului Sănătății, UPU Alba va fi supusă unui control.

Călin Potor arată că personalul din Spitalul Județean Alba este nemulțumit de conducerea acestuia, iar pentru a vedea cu ce probleme se confruntă UPU Alba, a făcut cunoscută situația Ministerului Sănătății.

„Am făcut o interpelare Ministrului Sănătății, am și primit răspuns în termen, un răspuns foarte frumos, formulat în trei rânduri, că va trimite corpul de control și reprezentanți ai comisiei de urgență dezastre și ce mai este pe acolo. Luni, o comisie a corpului de control al ministrului Sănătății va veni la Spitalul Județean. Nu îmi place deloc să aduc un control colo de unde eu am plecat și unde m-am simțit foarte bine. Precizez că este târziu. Acolo unde există probleme între angajat și angajator, între angajați și șefi, nu aștepți luni de zile ca să trimiți o gardă de control”, a precizat Călin Potor.

Acesta a adăugat că i-au fost aduce la cunoștință și  anumite probleme financiare de la UPU și anume decontări duble făcute către CAS.

„Un bolnav care ajunge la urgență, dacă este rezolvat în urgență și pleacă acasă, decontările se fac de către Ministerul Sănătății, iar, dacă acel bolnav rămâne internat, deconturile se fac de către CAS. Se pare că bolnavii care intrau în spital erau plătiți și de către urgență, dar și de către spital”, a declarat deputatul Călin Potor.

Directorul DSP Alba, Horea Timiș, a confirmat controlul de la Ministerul Sănătății și spune că majoritatea problemelor au fost rezolvate în urma verificărilor din luna februarie.

Managerul spitalului din Alba Iulia, Nicoleta Coşarcă, a declarat că, în perioada 22-26 iulie, va fi prezentă o comisie de control MS ce vizează activitatea de la urgenţe. Mai multe detalii va oferi după finalizarea acestei verificări.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. sonia

    sâmbătă, 20.07.2013 at 09:20

    Speram s-o infunde pe ******* COSARCA (ha, ha, ha cacofonie meritata de
    „tovarasa”)

  2. carmen

    duminică, 21.07.2013 at 23:41

    Mai potor ineptule , inadaptatule , jenibilule. Stai la.bucuresti pe banii nostrii , ce ai facut de cand esti acolo ? Nimik bai baiatule , nimik . Stim ca nu il inghiti pe crisan de la upu , dar pt aia nu tre sa te infoi pe la minister si sa trimiti control . Mai bine lasa-te de meserie ca te faci de ras si de rusine . Pune bani deoparte si termina-ti casa din caroline si lasa-ne in pace .

  3. potrina

    duminică, 21.07.2013 at 23:44

    Bai potorina proasta ce esti matale . Nu ai facut nimik in parlamentu ala.sa guvern sau unde oi fi tu . Cine plm te pune pe tine sa trimiti control la upu. Ce mm te bagi tu unde nu te intereseaza ?????!!! . Fa ceva pt alba mai ****** , nu fa rau .

  4. ion

    duminică, 21.07.2013 at 23:46

    Fmm . La ce nivel a ajuns acest om . Cata ura in el .

  5. cocolino

    luni, 22.07.2013 at 09:41

    Prostii si-au votat prostii ( pardon liberalii) ! Si asa va fi si peste trei ani, ca-i plina alba de prosti.

    • andrei

      luni, 22.07.2013 at 11:06

      Corect

  6. Pingback: Deputatul Potor: Controlul Ministerului Sănătăţii la spitalul din Alba, ”rezolvat” cu o examinare RMN pe gratis | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax