Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Întâlnire cu reprezentanții asociațiilor și cluburilor sportive la Primăria Aiud. Se discută despre implicarea autorităţilor în sprijinirea performanţei locale

Publicat

primaria aiud

primaria aiud Primăria municipiului Aiud organizează în data de 1 august de la ora 12:00, în sala Ion I.C. Brătianu a instituției, o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor și cluburilor sportive din municipiu.

„Cu această ocazie, vor fi puse în discuție situația actuală a sportului aiudean, implicarea autorităților în promovarea și sprijinirea activităților sportive, precum și definirea performanței sportului local aiudean.

Ne exprimăm convingerea că temele abordate și discuțiile care vor avea loc cu ocazia acestei întâlniri vor fi un punct de plecare în stabilirea unor noi relații între asociațiile sportive și instituția noastră, totul pentru reînvierea performanței sportului aiudean și pentru beneficiul comunității noastre”, au transmis reprezentanţii Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax