|

LUNI: Se redeschide Secţia pentru Copii a Bibliotecii Judeţene “Lucian Blaga” din Alba Iulia, după lucrări de reparaţii la sediul instituţiei

biblioteca carti 1Secția pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba își redeschide porțile pentru public de luni, 25 septembrie 2017.

Lucrările de reparații și funcționalizare a sediului bibliotecii începute la 1 august 2017 au avut ca prioritate secția de împrumut carte pentru copii astfel încât aceasta să devină un spațiu de informare, lectură  și socializare primitor și sigur, transmit reprezentanţii instituţiei.

Reamenajarea secției, îmbogățirea fondului de carte cu titluri noi, crearea altor oportunități de desfășurare a activităților cultural-educative destinate copiilor și preadolescenților sunt premisele unei bune dezvoltări a acestui serviciu de bibliotecă destinat publicului tânăr.

Noul mesaj propus prin proiectul de management al instituției, <Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, vector esențial în dezvoltarea locală și regională prin conservare, informare, educație, lectură, studiu, recreere, servicii și evenimente culturale>, devine realitate prin pașii importanți care s-au făcut în implementarea unor proiecte în acest sens.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=597313avatar Publicat de pe 22 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Lia: Nici vorba. Este supus lui Hava, inca il pastreaza.
  • Ionel: Prea mult s-a furat in Romania, indiferent de partidul care a guvernat tara. Marile privatizari sunt un esec...
  • Maria: În PSD.
  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI