Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Acţiunea “Torpila” şi spectacolul care provoacă frisoane sistemului de educaţie falimentar

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi spun total despre Acţiunea „Torpila” – prima lovitură pe care o pregăteşte Parlamentul Guvernului „Cioloş”.

Vei vedea cum pot arunca în aer bugetul ţării „pensiile nesimţite”, care revin după 5 ani pe planşeta parlamentarilor cu o explicaţie şi mai nesimţită: legile din Uniunea Europeană.

De asemenea, continuă dezvăluirile despre cuibul infracţional organizat de la CNADNR – vei vedea unde au ajuns impozitele românilor şi cum arată factura incompetenţei şi corupţiei din Citadela Sfărâmată a drumurilor.

Iar de la ora 23.00, managerul Festivalului de Teatru din Sibiu, Constantin Chiriac, se întoarce la „Jocuri de Putere” cu „ANTISOCIAL – Manifest pentru dialog”. Vei afla totul despre spectacolul care, pornind de la un fapt real petrecut la Cluj-Napoca, pune degetul pe rănile purulente din sistemul de educaţie şi îl provoacă la reformă profundă. Vei vedea ce reacţii a stârnit şi stârneşte turneul prin 21 de oraşe, dar şi cum răspund oficialii sistemului la mesajul care provoacă frisoane: ANTISOCIAL. Se vor alătura discuţiei regizorul Bogdan Georgescu, fostul ministru al Educaţiei, Sorin Câmpeanu, şi actualul ministru al Educaţiei, Adrian Curaj.

Nu rata, de asemenea, o mostră cumplită de inadecvare în educaţia sexuală a copiilor de 10 ani!

Nu rata un diagnostic cumplit care somează învăţământul să-şi educe educatorii!

Numai astă-seară, la „Jocuri de Putere”, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax