Connect with us
Publicitate

Uncategorized

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Atacul lui Ponta la preşedinte şi cum ne afectează criza din Grecia

Publicat

r b

rares bogdan Luni seara, pe Realitatea TV, la „Jocuri de Putere”, de la ora 21.00: Analiză – O moschee pentru un genunchi. Victor Ponta a aprobat construcţia celei mai mari geamii din Europa la Bucureşti, după 300 de ani de la martiriul lui Brâncoveanu.

Cum îşi bate joc Victor Viorel Ponta de istoria românilor şi ce alte promisiuni a făcut premierul la Înalta Poartă aflaţi în această seară la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV, în exclusivitate. 

Premierul Victor Ponta priveşte de la distanţă cum îi scapă printre degete atât guvernarea, cât şi partidul, aşa că îşi joacă ultima carte: atac la preşedinte, cu toate armele din dotare. De ce apelează Ponta la retorica începutului de secol XX, de ce îi numeşte „iobagi” pe cei care cred în misiunea lui Klaus Iohannis, de ce îi este frică să revină în ţară, deşi toată suflarea pesedistă i-o cere?

Ion M. Ioniţă, Alex Căutiş, Stelian Negrea, Oana Stănciulescu, Adrian Halpert şi Mircea Coşea vin la “Jocuri de Putere” să îţi spună de ce se sfârşeşte domnia lui Victor Ponta odată cu concediul prelungit pe care premierul îl petrece pe malurile Bosforului.

De la ora 23.00, se alătură discuţiei istoricul grec Mihalis Romanos, pentru a întoarce pe toate părţile criza fără precedent care ar putea arunca Grecia în faliment. Cum vor fi afectate economiile din Balcani şi câte lovituri mai poate încasa Leul românesc? Cât de periculos sau nu este să mergi acum în Grecia?!

Răspunsurile, doar la Jocuri de Putere, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, luni seara, de la 21.00 la 24.00

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax