Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri la Putere” pe Realitatea TV: Mircea Geoană, despre alianța cu liberalii și candidatura la Primăria Capitalei

Publicat

rares bogdan În această seară, Mircea Geoană face harta voturilor bucureștenilor și îți spune cine va câștiga Primăria Capitalei. Pe cine ajută alianța făcută de PSRO cu liberalii? Cum poate fi învinsă coaliția PSD-UNPR-ALDE?

Cum va evolua geopolitica Mării Negre în interesul României? Contează sau nu rezultatul alegerilor din SUA? Ce s-a întâmplat la Conferința de Securitate de la Munchen?

Iar de la ora 22.00 continuă dezbaterea generată de cazul bebelușilor din Argeș. Care este frăția complicităților care ucide copiii? Câte spitale din România trebuie demolate pentru a scăpa de bacteriile morții?

De asemenea, vei descoperi câți dintre banii europeni destinați îmbunătățirii vieții romilor au fost deturnați, cine i-a furat și ce a cumpărat cu ei.

Totul, luni seara, la „Jocuri de Putere”, un show marca „Rareș Bogdan” pe Realitatea TV.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax