Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului de Animație. Invitaţie la spectacol

Publicat

2 POVESTEA LUI MUCK CEL MIC - Teatrul de papusi PRICHINDEL   Alba Iulia Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia, sărbătorește luni, 21 martie, Ziua Mondială a Teatrului de Animație. Iubitorii acestui gen teatral sunt invitaţi de la ora 11.00 la sediul teatrului să vizioneze spectacolul „Povestea lui Muck cel Mic”, regia Todor Valov. Intrarea este gratuită.

După spectacol, actorii din distribuție vor prezenta păpușile din spectacol și vor discuta cu publicul prezent despre teatrul de animație.

Evenimentul este organizat sub egida Asociației Internaționale de Teatru pentru Copii și Tineret (ASSITEJ) şi Uniunii Internaționale de Teatru de Păpuși și Marionete (UNIMA).

„În fiecare an, odată cu venirea primăverii, păpușarii din lumea întreagă sărbătoresc Ziua Mondială a Teatrului de Animație. Mă bucur că teatrul de animație există și este atât de profund și complex, contrar aparențelor și ne face mereu mai bogați prin mijloacele lui de expresie atât de variate. La nivel mondial această formă teatrală beneficiază de foarte multă atenție și ocupă un loc important în zona artistică adresându-se atât copiilor cât și adulților. Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, singura instituție profesionistă de profil din județul Alba, dorește cu această ocazie să mulțumească miilor de spectatori pentru prezența la spectacole și participarea la proiectele pe care le desfășoară. Transmitem astfel un semnal că teatrul de păpuși, prin mijloacele specifice, reprezintă o instituție necesară și firească atât în dezvoltarea personală cât și în cea comunitară. Haideți să ne bucurăm împreună, veniți la teatru, spectacolul vă așteaptă! Arta noastră este unică și plină de viață!”, a transmis managerul teatrului, Ioana Bogăţan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax