|

Magazinul „Dedeman” din Alba Iulia îşi deschide porţile. „Ambient” s-a reinventat pentru a face față concurenței

Retailer-ul de bricolaj „Dedeman” deschide magazinul din Alba Iulia puţin mai repede decât se preconiza. Lucrările de amenajare a centrului comercial sunt pe ultima sută de metri, pentru a se putea face marea inaugurare. Clienţii magazinului vor avea acces la produsele oferite începând de vineri, 14 octombrie, de la ora 8.00.

Magazinul din Alba Iu­lia este situat pe un te­ren cum­­pă­rat de la „Alba­lact”, în locul fostei fabrici de lapte.

Retailer-ul de articole de bri­colaj şi materiale de con­strucţii „Dedeman”, con­­­trolată de fraţii Adri­an şi Dragoş Pavăl din Bacău, şi-a dublat reţeaua de ma­gazine în ultimii doi ani şi jumătate, prac­tic de la izbucnirea crizei şi con­ti­nuă să se extindă, până la finalul aces­tui an urmând să fie deschisă încă o unitate, după cea din Alba Iulia. Numărul total al magazinelor inaugurate în 2011 în toată ţara va ajunge astfel la cinci.

Investitorul creează astfel în oraşul nostru 165 de noi locuri de muncă pentru specializările vânzători, manipulanţi mărfuri, casieri, agenţi de securitate şi şoferi.

Principalul concurent a retailer-ului „Dedeman” în Alba Iulia este „Ambient”, ce aparține unui om de afaceri din Sibiu. „Ambient” a intrat pe piața de bricolaj din Alba Iulia în urmă cu 6 ani. Pentru a face față agresivității expansioniste a concurentului său, „Ambient” și-a reorganizat magazinul din Alba Iulia, a contractat noi furnizori de materiale de construcții și mobilier și a creat noi facilități pentru clienți. Printre aceștia se află și producătorul de mobilă și decorațiuni „Larix”, care deține brandul de mobilă și decorațiuni „Naturlich”.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=45809avatar Publicat de pe 10 octombrie 2011 şi actualizat pe 10 octombrie 2011.
Publicat în BREAKING NEWS, Business news, ECONOMIE, EVENIMENT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

5 comentarii pentru “Magazinul „Dedeman” din Alba Iulia îşi deschide porţile. „Ambient” s-a reinventat pentru a face față concurenței”

 1. Cand exista concurenta,clientii ar trebuii sa castige.Ramane de vazut….Pana acum Ambientul avea un fel de monopol,astfel incat si preturile erau pe masura.

 2. Eu inca astept concurenta la kaufland…

 3. Mie nu mi se pare corect sa deschida dedeman in Alba-Iulia, e oras mic, fara putere financiara prea mare, deja sunt foarte multe depozite mici, foarte apropiate de actuala locatie dedeman, care nustiu cum o s-o mai duca dupa ce deschide dedeman portiile, din pacate in Romania nu prea ai loc sa faci nimica !
  Sa deschida in orase mai mari cu putere financiara buna, sau cel putin sa ne lase in pace, sa nu se atinga de orasele mai mici, Sebes, Turda.. etc. Problema e preturiile de achizitie al acestor giganti, sunt foarte bune, pe cand un depozit mic, no sa faca fata cu adaosuriile mici si la un moment dat va trebuii sa restranga activitatea sau chiar mai rau. Mie personal o sa-mi para rau de cei mici care sunt in Alba.. nu e o concurenta corecta dpdv al meu, sa mearga cu adaosuri asa de mici cei mari fata de cei mici, la multe produse au pretul de achizitie expus fata de cei mici, drept urmare nici nu se mai pune problema unui adaos comercial…
  Asta e.. Romania… Tara tuturor posibilitatiilor !

  • Sa inteleg, mai bine sa cumpere mai ieftin cei cu bani mai multi din orasele mari decat sa cumparam noi mai scump, cei cu bani mai putini ? Get real dude!

   Cei cu depozitele mici ar face bine sa-si puna mintea la contributie si sa se reprofileze, respectiv era de asteptat sa apara concurenta in domeniul asta, inca au avut mult timp la dispozitie.

 4. Bogdan probabil e unul dintre cei cu depozite mici aproape de Dedeman. Imi pare rau pt tine.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Purcariu Maria Gabriela: Imi doresc foarte mult sa muncesc.
 • Rika Fara Frika de Lege si Politica: Care din oameni is credinciosi ? =]] ca multi pupa icoane si oase putrezite si...
 • Ciprian: Poate nu ar fi rau daca orasenii ar face ca locuitorii de la tara:cureti si in fata proprietatii. Prea mult...
 • Ciorea ramona: Buna ziua . Va asteptam si pe strada poligonului sa ne vedeti copii jucanduse intre masini si gunoaie...
 • Eu: Și noi așteptăm pe strada Poligonului de 2 mandate sa demoleze primăria vechea centrala termica… Copiii se...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI