Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mai multe răţuşte sălbatice îmbogăţesc peisajul pe bălţile din Şanţurile Cetăţii

Publicat

Izvoarele din Cetate au atras raţele sălbatice dornice de bălăceală. Cinci pui de răţuşte şi-au făcut apariţia pe balta din Şanţurile Cetăţii, aproape de „Pub 13”. Cel mai probabil mama acestora şi-a făcut în zonă cuibul, pentru că răţuştele sunt încă în puf şi nu pot zbura.

Albaiulienii şi turiştii pot admira păsările, însă nu trebuie să uite că acestea sunt sălbatice şi trebuie ocrotite. Unii locuitori spun că au mai văzut şi în alţi ani răţoiul şi raţa sălbatică şi se pare că şi-au făcut un obicei în a petrece verile în zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Harabagiu Ioan

    sâmbătă, 25.06.2011 at 17:11

    Minunat! Însă….Cum românul este tot român şi la Viena şi la Alba Iulia, ar fi bine ca cei ce se ocupă de paza cetăţii să-şi mărească vigilenţa. Altfel, cu o varză furată din grădina vecinului, masa de duminică e asigurată. Nu înţeleg de ce nu se apelează la populaţie pentru a găsi voluntari cu sarcina de a păstra curăţenia şi paza pe teritoriul cetăţii? Eu le spun scumpelor răţuşte, Bine aţi venit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax